«OPEN YOUR EYES» PROSJEKT

«Open Your Eyes» er et smykke prosjekt som ønsker å bringe bevissthet til sosiale medier og hvordan det påvirker oss. Hvordan påvirker det oss, og hvordan påvirker dere andre? Vi er ikke ment å være grunne, det gjør oss frakoblet og ensomme.

Instagram er det verste sosiale medienettet for mental helse og velvære. Mens den fotobaserte plattformen fikk poeng for selvuttrykk og selvidentitet, var det også forbundet med høyt angst, depresjon, mobbing og FOMO, eller » frykt for å gå glipp av det. «

Av fem sosiale nettverk som ble inkludert i undersøkelsen, fikk YouTube de høyeste poengene for helse og velvære, og var det eneste nettstedet som fikk en netto positiv poengsum av respondenter. Twitter kom i andre, etterfulgt av Facebook og deretter Snapchat-med Instagram som brakte opp baksiden.

Tidligere studier har antydet at unge som bruker mer enn to timer om dagen på sosiale nettverk, er mer sannsynlig å rapportere psykisk nød. «Å se venner hele tiden på ferie eller nyte kveldene kan få unge mennesker til å føle at de går glipp av mens andre nyter livet, sier #StatusOfMind-rapporten. «Disse følelsene kan fremme en» sammenligning og fortvilelse «holdning.»

Kilde Amanda Macmilla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *