ART FOR ALLE

Om Art for All Peter Claesson og kona Sharon står bak organisasjonen Art for All in the World, som ble startet i Equador på 1990-tallet. De ønsket å gjøre hverdagen enklere for barn som satt i fengsel, og malte veggene i alle regnbuens farger sammen med ungene. Siden har de tatt med seg ideen ut i gater verden rundt. Organisasjonen engasjerer lokale krefter til å male med seg, for å skape identitet og glede.

ART FOR ALLE … VI ER SÅ TROTTELIG AV FARENE DU BRUKT TIL SANDEFJORD!

NY STED I SANDEFJORD

Tilslutt fant vi det perfekte stedet for vår Sophia Brand-butikk og studio. Du er velkommen til å besøke oss i Rådhusgata 9, Sandefjord. Etterhardt arbeid og mangel på søvn i flere måneder, kan vi nå begynne å jobbe og fokusere på å skape nye design og samlinger. En stor takk til venner, kolleger ogfamilie for å gjøre det ekte. Men viktigst, takk til Skarsbakk Design for konseptet og utseendet.

«ÅPNE DINE ØNS» PROJEKT

«Åpne dine øyne» er et smykkeprosjekt som ønsker å bringe bevissthet til sosiale medier og hvordan det påvirker oss. Hvordan påvirker det oss, og hvordan påvirker dere andre? Vi er ikke ment å være grunne, det gjør oss frakoblet og ensomme.

Instagram er det verste sosiale medienettet for mental helse og velvære. Mens den fotobaserte plattformen fikk poeng for selvuttrykk og selvidentitet, var det også forbundet med høyt angst, depresjon, mobbing og FOMO, eller » frykt for å gå glipp av det. «

Av fem sosiale nettverk som ble inkludert i undersøkelsen, fikk YouTube de høyeste poengene for helse og velvære, og var det eneste nettstedet som fikk en netto positiv poengsum av respondenter. Twitter kom i andre, etterfulgt av Facebook og deretter Snapchat-med Instagram som brakte opp baksiden.

Tidligere studier har antydet at unge som bruker mer enn to timer om dagen på sosiale nettverk, er mer sannsynlig å rapportere psykisk nød. «Å se venner hele tiden på ferie eller nyte kveldene kan få unge mennesker til å føle at de går glipp av mens andre nyter livet, sier #StatusOfMind-rapporten. «Disse følelsene kan fremme en» sammenligning og fortvilelse «holdning.»

Kilde Amanda Macmilla